Ons even voorstellen

Ik ben Kim Bloemen, 35 jaar, en woon in Landgraaf. Op 1 November 2004 ben ik met mijn hondentrimsalon gestart.

Aan het AOC in Heerlen heb ik mijn middelbare school gevolgd. Vervolgens de 2-jarige Diveto opleiding (dierverzorging) op AOC Heerlen en toen doorgestroomd naar de 3 jarige Diveto opleiding. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen  bij verschillende dierenartsen, een dierenwinkel en een langdurige stage bij een hondentrimsalon. Ook heb ik de cursus dieren EHBO succesvol afgesloten.

Het contact met honden en mensen in de hondentrimsalon sprak mij het meest aan en daarom ben ik aansluitend aan mijn vervolgopleiding, bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) in Bunnik de opleiding voor hondentoileteerbedrijf gaan volgen. Deze opleiding bestaat uit een gedeelte theorie op de school in Bunnik en een groot gedeelte praktijk die je kunt volgen in een hondentrimsalon. Na een stage van ongeveer 2.5  jaar in een hondentrimsalon, heb ik mijn Theorie en Praktijk examen behaald.

Ik heb ook nog een workshop Ttouch voor honden gevolgd en een katten trim cursus. Verder ben ik officieel stagebegeleidster via Aequor.


 Gerda
Zij is sinds de start van de trimsalon onze steun en toeverlaat. Verder verricht ze alle hand en spandiensten.